Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Kerino: συνδυάζοντας το μέλλον με την παράδοση!!!

Σε υπερσύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στεγάσαμε μηχανήματα μαζικής παραγωγής και πολυετή πείρα στην κατασκευή χειροποίητων καλλιτεχνικών δημιουργιών, για να μπορείτε εσείς να προμηθευτείτε ασύγκριτης αξίας και ποιότητας κεριά σε ελκυστικές τιμές.

Kerino: συνδυάζοντας το κερί με το lifestyle!!!

Τα κεριά kerino, εκτός από πηγή φωτός, αποτελούν και αντικείμενο lifestyle. Φωτίζουν, διακοσμούν, αρωματίζουν και προκαλούν!!! Ένα πλήθος από trendy casual ή classic σχέδια ομορφαίνουν το χώρο σας ανταποκρινόμενα σε κάθε στυλ.

Kerino: αρωματοθεραπεία!!!

Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες! Για κάθε στιγμή διάθεση και εποχή προσφέρουμε το κατάλληλο αρωματικό κερί. Τα αρωματικά έλαια που χρησιμοποιούμε, υψηλής καθαρότητας και σε κατάλληλη πυκνότητα, ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Kerino: δημιουργεί ατμόσφαιρα...

Ένα αρωματικό κερί, ως πηγή αρμονίας και χαλάρωσης, μεταμορφώνει το χώρο σας, όχι μόνο σε ιδιαίτερες στιγμές, αλλά κάθε μέρα. Όλα μας τα κεριά είναι αρωματισμένα και χρωματισμένα για σωστή καύση.

Kerino: professional decoration...

Συμβουλευτείτε μας... Σας προτείνουμε και κατασκευάζουμε αποκλειστικά για την επιχείρησή σας μοναδικά κεριά.

Kerino: φιλοσοφία...

Ποιότητα, γιατί πιστεύουμε στη σταθερότητα και χρησιμοποιούμε ποιοτικές πρώτες ύλες οικολογική σκέψη, γιατί το περιβάλλον είναι πηγή ζωής και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, υψηλή παροχή υπηρεσιών, γιατί εξυπηρετούμε με την ίδια επιμέλεια όλους τους πελάτες και μπορούμε να κατασκευάσουμε και κατόπιν παραγγελίας κεριά ακόμα και σε μικρές ποσότητες.